13.08.2019 15:15

Veel topspelers traditionele top 3 verlengden hun contract

Volgt Steven Bergwijn ploeggenoot Hirving Lozano met een transfer naar het buitenland (naar alle waarschijnlijkheid) of tekent hij net als zijn andere collega, Donyell Malen, een nieuw contract bij PSV? Als het aan de clubleiding van de Eindhovenaren ligt, gebeurt dat laatste.

Technisch directeur John de Jong is namelijk druk bezig om het contract van de vleugelaanvaller te verlengen en hoopt daarmee vastigheid te continueren zoals PSV in het verleden al lukte met onder meer Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Jetro Willems, Luuk de Jong en Jeroen Zoet. Eerder deze transferperiode waren ook Feyenoord en Ajax succesvol met contractverlengingen. 

Beide clubs zagen sterren als Robin van Persie, Tonny Vilhena, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong vertrekken, maar wisten ook de meeste sterkhouders langer aan zich te binden. Feyenoord hield bijvoorbeeld Steven Berghuis uit handen van geïnteresseerde clubs, terwijl Hakim Ziyech inging op het aanbod van Ajax om zijn contract te verlengen tot medio 2022. 

Topspelers van de top 3 die onlangs contract verlengden + Eredivisie-duels voor bij club:

Overige contractverlengingen
Buiten de traditionele top drie verlengden ook overige clubs met basiskrachten. Zo zag de leiding van onder meer AZ Alkmaar dat Myron Boadu een nieuwe verbintenis ondertekende, terwijl ook Ron Vlaar langer onder contract staat bij de Alkmaarders. FC Emmen gaat langer door met centrale verdediger Nick Bakker en ADO Den Haag heeft Erik Falkenburg langer onder contract staan. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner