14.01.2014 20:05

'Geen club heeft zich gemeld voor Finnbogason of Ziyech'

Volgens de geruchten zijn Alfreð Finnbogason en Hakim Ziyech een van de meest gewilde spelers van sc Heerenveen. Maar tot dusver is er nog geen enkele club die zich gemeld heeft voor beide spelers.

Hans Vonk, de kersverse technisch directeur van Heerenveen, heeft aan Omrop Fryslân-verslaggever Roelof de Vries laten weten dat er momenteel niets speelt. Op Twitter meldt De Vries het volgende: "Geen enkele club heeft zich gemeld. Niet voor Finnbogason, niet voor Ziyech, voor niemand.

Vorige week werd de transfer van Magnus Eikrem naar Cardiff City beklonken. Heerenveen is echter niet van plan een nieuwe speler aan te trekken. De Friezen richten zich op de jeugd en eerder vandaag werd al bekend dat A-junior Daley Sinkgraven de overstap maakte naar de selectie van Heerenveen.

Hierdoor lijkt er een streep te kunnen door de naam van Harmeet Singh. De Feyenoorder heeft zijn contract volgens RTV Rijnmond laten ontbinden en zou rond zijn met een club. Heerenveen werd eerder al gelinkt aan de middenvelder. Vonk weet van niets. "Singh?. Ik lees het ook. Onzin."

 

Voetbal.com

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner