17.01.2014 23:08

Pasveer: "Pech gehad met de rode kaart"

Remko Pasveer was vrijdagavond de uitblinker aan de kant van Heracles Almelo. De doelman wist echter niet te voorkomen dat FC Twente met een 3-1 zege aan de haal ging. Door het goede optreden van de goalie werd Heracles een grotere afstraffing bespaard. "Daar sta je voor als doelman."

Pasveer hield aan het treffen tegen Twente het gevoel over dat er meer in had gezeten voor zijn werkgever. "Ik denk dat we een beetje pech hebben gehad met de rode kaart. Anders had er wellicht meer in gezeten, misschien een gelijkspel. Je weet niet hoe het kan lopen. Voor de winterstop hebben we al bewezen dat we terug kunnen komen in een wedstrijd", aldus de doelverdediger tegenover FOX Sports.

De rode kaart voor Heracles-verdediger Jeroen Veldmate had overigens niet gegeven mogen worden. De mandekker haalde de doorgebroken Youness Mokhtar naar de grond, maar de aanvaller van FC Twente bevond zich even daarvoor in buitenspelpositie. "Ik had direct het gevoel dat Mokhtar buitenspel stond, maar voor mij is het moeilijk te zien. Ik sta niet op dezelfde lijn als de grensrechter, dus heeft het geen zin om dat bij de scheidsrechter aan te geven. Ik zag wel enkele teamgenoten appelleren."

Ondanks het resultaat, was Pasveer tevreden over het spel van Heracles. "Ook met tien man hebben we geprobeerd te voetballen en bij vlagen hebben we goed positiespel gespeeld, vooral als je kijkt dat we met een man minder speelden. Dit is een gemiste kans."

Door: Robin Tibbe


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner