29.01.2014 09:22

Room per direct terug naar Vitesse

Vitesse-huurling Eloy Room in actie tijdens Go Ahead Eagles - Ajax. (26-1-2014)
Vitesse-huurling Eloy Room in actie tijdens Go Ahead Eagles - Ajax. (26-1-2014)

Go Ahead Eagles-doelman Eloy Room keert per direct terug naar Vitesse. De doelman werd dit seizoen gehuurd van de Arnhemmers. Vitesse besloot na een blessure van tweede doelman Marko Meerits de 24-jarige Room terug te halen. Dat meldt Go Ahead Eagles woensdagochtend op haar clubwebsite.

Het huurcontract bevatte een clausule waarin werd vermeld dat Room bij een blessure aan Vitesse-kant terug zou kunnen worden geroepen. Dit was medio 2013 een niet-onderhandelbare voorwaarde van Vitesse om aan verhuur van de doelman mee te werken. Room moet zich vandaag al melden op Papendal.

Foeke Booy, trainer van Go Ahead Eagles, baalt: "Dit is brute pech. Overmacht, door een blessure bij Vitesse. Voor ons komt dit als een donderslag bij heldere hemel, maar deze escape is helaas wel mogelijk. Wij konden begin van het seizoen niet anders dan deze voorwaarde accepteren, omdat we anders Eloy hier niet hadden gehad. We wensen Eloy alle succes en bedanken hem van harte, voor ons is hij een fantastische keeper geweest. Ik heb Eloy ook zelf gesproken met
deze woorden, hij heeft mij verteld dat hij het heel graag bij ons had willen
afmaken."

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner