29.01.2014 11:42

Newcastle brengt bod uit op Grenier

Newcastle United is tijdens de laatste dagen van de transferperiode druk bezig de selectie te versterken. Zo staat Luuk de Jong hoogstwaarschijnlijk voor een overgang naar The Magpies en heeft de ploeg van Tim Krul en Vurnon Anita ook een bod op de Fransman Clément Grenier uitgebracht. Dat meldt Sky Sports woensdagochtend. 

De Engelsen houden rekening met een vertrek van Yohan Cabaye naar Paris Saint-Germain. Newcastle United heeft namelijk onlangs een akkoord bereikt met de Parijzenaars over een transfersom van twintig miljoen euro voor de Franse international. Newcastle United handelt snel en wil nog voor de transferdeadline een vervanger halen voor de 28-jarige Cabaye. De 23-jarige Fransman Clément Grenier is in beeld om zijn opvolger in Newcastle te worden.

Grenier is zelf echter nog niet op de hoogte van de interesse van Newcastle: "Ik heb net van de pers vernomen dat Newcastle achter me aan zit. Ik heb geen idee of Lyon een aanbod voor mij heeft ontvangen. Dus ik ben er op dit moment niet mee bezig. Ik heb geen idee of er nog wat kan gebeuren. De directeur heeft wel tegen mij gezegd, dat als er een goed aanbod komt tijdens deze transferperiode, dan zou hij er naar kijken."

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner