04.02.2014 09:55

Armenteros: "Koeman is een persoonlijkheid"

Samuel Armenteros wordt dit seizoen gehuurd door Feyenoord van Anderlecht, maar de aanvaller kan onder trainer Ronald Koeman niet altijd rekenen op een basisplaats. Toch was het even slikken toen Koeman aankondigde er aan het einde van het seizoen mee te stoppen.

"Het was wel even slikken, maar het is zijn keuze", aldus Armenteros in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik wens hem alle succes toe." Armenteros, die dit seizoen tot veertien competitiewedstrijden kwam onder Koeman, heeft in de korte tijd dat hij met Koeman samenwerkte een goede indruk gekregen van de oefenmeester. "Hij is mij erg goed bevallen. Het is een persoonlijkheid en ik heb respect voor hem."

Koeman gaf zijn spelers ook te kennen dat hij De Kuip met opgeheven hoofd wil verlaten. "Het eerste wat hij zei is dat hij niet op een andere manier wil gaan werken. Alles moet precies blijven zoals het was." Afgelopen weekend kwam Feyenoord niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Vitesse. Dinsdagavond speelt Feyenoord in Kerkrade en Armenteros wil maar één ding: "Het wordt weer tijd voor drie punten. We hebben nu genoeg punten laten liggen", sloot Armenteros af.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner