05.02.2014 10:23

Michel Jansen niet bezig met titel

Ondanks het feit dat FC Twente de koppositie in het vizier heeft, denkt Michel Jansen nog niet aan de titel. Met het oog op het zware programma wil de Twente-trainer van wedstrijd naar wedstrijd kijken.

"Natuurlijk wil iedere speler kampioen worden, zeker gezien de huidige stand. Maar we hebben aan het begin van dit seizoen een reële doelstelling neergelegd (rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal, red.). Onze focus ligt absoluut nog niet op de titel. Het is veel belangrijker om nu een gat te slaan met Heerenveen”, aldus Michel Jansen in gesprek met De Telegraaf

FC Twente begint woensdagavond in Friesland aan een zware serie van drie uitwedstrijden (Heerenveen, PSV en FC Groningen), gevolgd door thuisduels met de concurrenten Vitesse en Feyenoord. Eerder dit seizoen was Heerenveen in het KNVB-bekertoernooi met 3-0 te sterk voor FC Twente, terwijl het onderlinge competitietreffen in Enschede op een gelijkspel uitdraaide (1-1). "We zijn heel erg gewaarschuwd. Het heeft daarom weinig zin om over deze wedstrijd tegen Heerenveen heen te kijken. Alle energie hebben we nodig om een resultaat neer te zetten”, sluit Jansen af.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner