05.02.2014 11:12

Twente wil langer door met Rosales en Promes

Roberto Rosales (l.) en Quincy Promes in de aanval voor FC Twente. (28-7-2013)
Roberto Rosales (l.) en Quincy Promes in de aanval voor FC Twente. (28-7-2013)

FC Twente wil de komende jaren verder met Roberto Rosales en Quincy Promes. De club uit Enschede gaat op korte termijn aan de onderhandelingstafel met de zaakwaarnemers van Rosales en Promes. 

De club wil zich ook voor de komende jaren van de diensten van beide spelers verzekeren. Rechtsback Rosales is bezig aan een sterk seizoen in Enschede, waar zijn contract komende zomer na vier seizoenen afloopt. FC Twente wil de verbintenis met de 25-jarige Venezolaan graag met drie jaar verlengen, maar realiseert zich dat het een moeilijk verhaal wordt. Als niet-EU-speler verdient Rosales al een fors salaris en vanwege zijn transfervrije status is hij in trek.

De 22-jarige Promes brak dit seizoen door in het eerste elftal van trainer Michel Jansen. Met negen treffers in zeventien competitieduels presteert de vleugelaanvaller, die ook op 'tien' uit de voeten kan, uitstekend. Om Promes te behouden wil de clubleiding zijn in 2015 aflopende verbintenis openbreken. Afgelopen seizoen maakte Promes als huurling ook al indruk bij Go Ahead Eagles.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner