07.02.2014 22:41

Fräser: "Resultaat een vervolg geven"

Voor Henk Fräser voelde het gelijkspel van ADO Den Haag vrijdag bij Vitesse (0-0) als een gewonnen punt. "Na een heftige en zware week moesten we naar één van de betere ploegen in de Eredivisie. Dan weet je dat het loodzwaar wordt'', zei Fräser, de interim-hoofdtrainer na het ontslag van Maurice Steijn. "Complimenten voor de discipline die de spelers gedurende de hele wedstrijd hebben getoond.''

Fräser pakte met ADO Den Haag in Arnhem een kostbaar punt in de strijd tegen degradatie. De bezoekers hadden zelfs kansen op meer. "Zeker in de eerste helft hebben we mogelijkheden gehad. Mooi dat het plan dat we hadden ook werkte. In de tweede helft hadden we nog een goede kans, maar Vitesse was er in de laatste minuut ook nog dichtbij met een schot op de paal. Het was billen knijpen. Dit is de eerste stap, nu is het zaak om dat een vervolg te geven. Want dit seizoen lieten we het na een goede wedstrijd daarna steeds niet zien. Aan mij de mooie taak om dat te veranderen.''