10.02.2014 10:49

Marsman: "Laat ons maar gewoon ons werk doen"

Nick Marsman tijdens FC Twente - Heracles Almelo. (17-1-2014)
Nick Marsman tijdens FC Twente - Heracles Almelo. (17-1-2014)

Nick Marsman blijft strijdbaar na de 3-2 nederlaag tegen PSV van afgelopen weekend. Op bezoek bij een fel en effectief PSV liepen de titelaspiraties van FC Twente een flinke deuk op, maar de eerste verliesbeurt sinds eind oktober had allesbehalve een negatief effect op het zelfvertrouwen van de Tukkers

"Laat de mensen maar denken dat we afgehaakt zijn in de titelstrijd", zei doelman Nick Marsman. De 23-jarige Marsman is sinds dit seizoen de eerste doelman in Enschede. De sluitpost speelde eerder op huurbasis voor Go Ahead Eagles en was op voorhand de tweede doelman achter Sonny Stevens. De van FC Volendam overgekomen Stevens raakte echter geblesseerd, waardoor Marsman zijn kans pakte bij FC Twente.

Marsman toonde nog wel enige bravoure. "Vorige week riep iedereen plotseling dat we een titelkandidaat waren, terwijl in de periode daarvoor niemand op ons lette. Dat de mensen na een nederlaag weer denken dat we afgehaakt zijn? Mooi. Laat ons maar gewoon ons werk doen", aldus Marsman tegenover het Algemeen Dagblad.

Voetbal.com

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner