12.02.2014 10:23

Jansen niet bezig met vormcrisis Castaignos

Michel Jansen maakt zich niet druk om de vorm van Luc Castaignos. De spits heeft na de winterstop moeite met het afronden van zijn kansen, waardoor hij de nodige kritiek kreeg te verwerken.

De FC Twente-trainer maakt zich echter geen zorgen om Luc Castaignos. "Als je in de spotlights staat en je mist een kans, dan weet je dat je daar als spits op wordt afgerekend. Op dit moment heeft hij het vizier even wat minder op scherp staan. Zeker op die positie ben je dan vrij snel de kop van Jut”, aldus Jansen tegenover De Telegraaf. "Aan de andere kant zien wij dit als een fantastisch moment voor hem, want hij kan hier alleen maar sterker uit komen.”

Volgens Jansen gaat Castaignos op een goede manier met de kritiek om. "Hij gaat er redelijk stoïcijns mee om. Van dit soort dingen kan zich redelijk goed afsluiten. Wij ondersteunen hem volledig, want hij is een jonge jongen en op en top prof. Je kunt hem van alles betichten, maar niet dat hij er niet alles aan doet.” Woensdagavond neemt FC Twente het in Groningen op tegen de plaatselijke FC.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner