24.02.2014 10:21

Vreman complimenteert elftal

De Graafschap won zondagmiddag redelijke eenvoudig van buurman Achilles'29. De Doetinchemmers waren met 1-4 te sterk in Groesbeek, waarmee interim coach Jan Vreman tevreden kon zijn.

“Achilles hebben we een paar keer bekeken. Ze hebben speelden goed tegen Willem II en vorige week pakten ze ook een punt tegen Fortuna. Wij kennen Fortuna, dat is een lastige ploeg. Dus Achilles is geen team waar je zomaar doorheen loopt. Dat hebben we meegegeven aan de groep. We begonnen heel goed aan de wedstrijd en kwamen al heel snel op 1-0. In de eerste helft hebben we het goed gedaan en weinig weggegeven. Zelf hadden we meer kunnen creëren.”

“In de tweede helft sloeg dat wat om. Achilles wijzigde de speelwijze en wij waren te snel de bal kwijt in balbezit. Uiteindelijk pakte het nog goed uit, want we wonnen met 1-4. Ik moet de groep een groot compliment maken. Ze hebben het erg goed opgepakt. Vorige week een gelijkspel tegen Volendam en vandaag met 1-4 winnen. Dat hebben ze goed gedaan", zei Vreman op de clubwebsite.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner