25.02.2014 12:21

Misidjan wil zich terugknokken bij Sparta

Cendrino Misidjan werd afgelopen week door Sparta-trainer Gert Kruys teruggezet naar de beloften. Misidjan is echter vastberaden om zich terug te knokken in het elftal van hoofdtrainer Kruys.

Misidjan werd wegens disciplinaire redenen teruggezet naar de beloften van Sparta. De linksback betreurt de beslissing van de oefenmeester, maar is ervan overtuigd dat hij zich terug kan knokken in het elftal van oefenmeester Kruys. "De trainer heeft normen en waarden hoog zitten. Dat begrijp ik. Ik heb een woordenwisseling met iemand van Sparta gehad, waarin ik best wel los ben gegaan. Ik heb dingen gezegd die ik niet had moeten zeggen. Daar heb ik spijt. Normaal ben ik niet zo'n type", aldus Misidjan in gesprek met RTV Rijnmond.

De 25-jarige verdediger kwam afgelopen zomer over van Go Ahead Eagles. "Ik ben hierheen gekomen om met Sparta te promoveren", vervolgt Misidjan. "Helaas speel ik op dit moment bij Jong Sparta. Daar ben ik niet blij mee, maar het is nu eenmaal zo. Ik kan mijn kop erbij laten hangen of proberen te knallen. Dan kies ik duidelijk voor het laatste." Donovan Slijngard is momenteel de vaste linksback in de ploeg van Kruys. Misidjan kwam tot dusver tot tien optredens in het shirt van Sparta en speelde in het verleden onder meer voor Telstar en FC Oss.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner