25.03.2014 09:29

Ambitieuze Kalisse hoopt op nieuw avontuur

Moussa Kalisse (l.) en Rodny Lopes Cabral (r.) vechten om de bal tijdens het benefietduel tussen Feyenoord en Excelsior. (5-1-2014)
Moussa Kalisse (l.) en Rodny Lopes Cabral (r.) vechten om de bal tijdens het benefietduel tussen Feyenoord en Excelsior. (5-1-2014)

Moussa Kalisse komt tijdens het huidige seizoen uit voor Excelsior. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van FC Dordrecht, maar had meer verwacht van zijn tijd in Kralingen.

De 30-jarige Kalisse is in het bezit van een aflopend contract op Woudestein en lijkt Excelsior komende zomer alweer te gaan verlaten. "Het is nog even afwachten. Ik ben ambitieus en hou alle opties open" zegt Kalisse tegenover RTV Rijnmond.

Een langer verblijf bij Excelsior lijkt in ieder geval uitgesloten. "Je weet het nooit in de voetballerij, maar ik richt me op andere dingen. Er is hier en daar wel een beetje interesse, maar nog niets concreet. Ook het buitenland is goed, maar dan moet het wel goed voelen. Ik wil het liefst nog een aantal jaren betaald voetbal spelen", vervolgt Kalisse. "Maar als er niets komt dan is de Topklasse natuurlijk ook gewoon een goed niveau."

De behendige dribbelaar komt momenteel niet voor in de plannen van trainer Marinus Dijkhuizen."Ik had wel verwacht dat ik meer zou spelen, maar de trainer kiest voor iemand anders. Dat moet je respecteren", zegt de buitenspeler. "Je moet gewoon elke dag keihard trainen en zorgen dat de trainer niet meer om je heen kunt. Dan komt die kans vanzelf", aldus Kalisse.

De Nederlander van Marokkaanse afkomst speelde tot dusver twaalf competitiewedstrijden, slechts vier keer mocht hij in de basis beginnen. In het verleden speelde Kalisse onder meer voor Sparta Rotterdam en FC Dordrecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner