12.04.2014 18:40

Willem II terug aan kop

Willem II heeft zaterdag in de Jupiler League de koppositie weer overgenomen van FC Dordrecht. De ploeg van trainer Jurgen Streppel was in een Brabantse derby met 3-0 te sterk voor subtopper FC Eindhoven.

Jonas Heymans en Cristian Cuevas (eigen doel) brachten in de eerste helft de treffers van de bezoekers op hun naam. Na de pauze kreeg Jens van Son bij de thuisploeg al snel de rode kaart. Tegen 10 man wist Willem II in de voorlaatste minuut via invaller Justin Mathieu nog een keer te scoren.

Met de overwinning belandde Willem II weer op de eerste plaats, met 2 punten meer dan FC Dordrecht. De nummer 2 won vrijdagavond met 3-2 van FC Oss. FC Eindhoven bleef op de zesde plaats staan. In de Jupiler League zijn nog drie speelronden te gaan.