11.06.2014 14:34

RKC Waalwijk heeft eerste aanwinst binnen

Ismaïl Yildirim na afloop van het duel Capelle - Kozakken Boys. (22-3-2014)
Ismaïl Yildirim na afloop van het duel Capelle - Kozakken Boys. (22-3-2014)

RKC Waalwijk heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De Waalwijkers nemen Ismaïl Yildirim over van Kozakken Boys. Dat meldt RKC woensdag via de officiële kanalen.

Yildirim tekent een contract voor één seizoen in Waalwijk met een optie voor nog één jaar. Het afgelopen seizoen kwam de rechtsbuiten met Kozakken Boys uit in de Topklasse Zaterdag. Yildirim was het afgelopen seizoen twaalf keer trefzeker. De 24-jarige aanvaller speelde in het verleden voor de jeugd van FC Dordrecht.

Algemeen directeur Remco Oversier is verheugd dat Yildirim in Waalwijk komt spelen. "Ismael is een creatieve rechtsbuiten, die ook de linkerflank kan bespelen. Daarnaast is hij een teamspeler met een topsportmentaliteit. Een speler én mens die uitstekend bij onze club past."

De aanvaller zelf is ook blij met zijn kans in Waalwijk. "Na een zware blessure in de jeugd ben ik een aantal jaar uit beeld geweest", vertelt Yildirim op de clubwebsite van RKC. "Ik heb de afgelopen drie seizoenen bij Kozakken Boys bewezen dat de Topklasse niet mijn plafond is. RKC Waalwijk biedt mij een podium om alsnog te kunnen slagen in het betaalde voetbal. Ik kijk daarom reikhalzend uit naar de start van de competitie", besluit Yildirim zijn betoog.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner