14.06.2014 12:06

De Graafschap versterkt zich met Tarfi

Karim Tarfi (l.) duelleert met Jarchinio Antonia (r.) tijdens Go Ahead Eagles - De Graafschap. (17-8-2012)
Karim Tarfi (l.) duelleert met Jarchinio Antonia (r.) tijdens Go Ahead Eagles - De Graafschap. (17-8-2012)

De Graafschap heeft zich versterkt met Karim Tarfi. De middenvelder komt transfervrij over van RSC Anderlecht, waar zijn contract afliep. De Belg tekent een contract voor twee seizoenen met nog een optie voor een extra jaar. Dat meldt De Graafschap zaterdag via de officiële kanalen.

Tarfi speelde twee seizoenen terug al eens voor De Graafschap. De 20-jarige middenvelder kwam toen tot zeven officiële duels in het shirt van De Graafschap, maar raakte destijds zwaar geblesseerd. Sindsdien heeft hij moeten revalideren van een kruisbandblessure, maar inmiddels is Tarfi weer fit.

Trainer Jan Vreman is blij met de komst van Tarfi. "We hebben al die tijd korte lijntjes met Karim gehad. Nu hij fit is, gaan we het weer opnieuw proberen. Karim past prima in het team en bij het spel dat wij voor ogen hebben, herkenbaar De Graafschap voetbal. Mooi dat zo'n talent voor De Graafschap kiest, daar komen mensen voor naar het stadion", aldus de hoofdtrainer op de clubwebsite.

De speler zelf is ook blij om terug te keren in de Achterhoek. "Ik ben erg content met mijn contract bij De Graafschap. Ik heb hier een mooie periode gehad en kijk uit naar wedstrijden op De Vijverberg. We gaan het publiek vermaken", aldus Tarfi.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner