17.06.2014 10:18

El Hassnaoui trekt naar Schotland

Soufian El Hassnaoui liet maandag zijn contract ontbinden bij Sparta Rotterdam, maar de Marokkaanse Nederlander heeft alweer een nieuwe club gevonden. El Hassnaoui tekent voor drie seizoenen bij het Schotse Heart of Midlothian.

De aanvaller annex middenvelder speelde eerder al voor De Graafschap, maar ook in Doetinchem liet hij zijn contract ontbinden. Ondanks dat is zijn nieuwe trainer blij met de komst van El Hassnaoui. "Soufian is een speler waar we allemaal veel talent in zien. We kunnen zijn verlangen zien", aldus manager Robbie Neilson op de clubwebsite. 

"We hebben met hem gesproken om een idee te krijgen van hoe hij in elkaar zit en we hebben met wat mensen gesproken in Nederland, die hem kennen en tegen hem gespeeld hebben. Alle reacties waren goed. In het eerste gesprek dat we voerden vertelden we hem dat hij hier komt om zichzelf te ontwikkelen, maar ook om ons te helpen met het ontwikkelen van de jonge spelers. Hij is opgegroeid met de 'Hollandse School', zijn tactische kennis is heel goed. Hij snapt het spelletje."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner