26.06.2014 16:34

Coster tekent voor twee seizoenen in Waalwijk

Nick Coster voetbalt de komende twee seizoenen voor RKC Waalwijk. Dat maakte de club uit de Jupiler League donderdag bekend. Coster (28) is afkomstig van FC Volendam.

Nick Coster is verheugd met zijn transfer:  “RKC Waalwijk is een club met een rijke historie waar talenten zich in een gemoedelijke sfeer kunnen ontwikkelen”, weet de vleugelverdediger te vertellen. “Met mijn ervaring en winnaarsmentaliteit kan ik veel toevoegen aan deze selectie. Ik kijk daarom ook reikhalzend uit naar de eerste training”, besluit Coster.

Algemeen directeur Remco Oversier is tevreden met de versterking: “Met Nick hebben we wederom een speler aangetrokken die zowel verdedigend als aanvallend een toegevoegde waarde is. Met zijn ervaring, werklust én winnaarsmentaliteit hebben we de selectie van een kwaliteitsimpuls kunnen voorzien.”

De linkervleugelverdediger die tevens op het middenveld uit de voeten kan, begon zijn carrière bij ADO Den Haag. Via FC Dordrecht kwam hij terecht bij FC Volendam. Voor FC Volendam speelde Coster in twee seizoenen 73 wedstrijden en kwam één keer tot scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner