16.08.2014 21:58

De Graafschap riant langs Almere City

Jerry van Ewijk brengt tijdens De Graafschap - Almere City de thuisploeg een kwartier voor tijd op voorsprong. (16-8-2014)

De Graafschap heeft zaterdag de eerste overwinning in de Jupiler League geboekt. De Doetinchemmers openden de score op de eigen Vijverberg pas in het laatste kwartier, maar wonnen toch ruim van Almere City: 3-0.

Jerry van Ewijk zette De Graafschap een kwartier voor tijd op voorsprong, waarna Kristopher Vida het duel een paar minuten later besliste. In de laatste minuut bepaalde Vincent Vermeij de eindstand op 3-0, een score die de verhoudingen in Doetinchem goed weergaf.

De Graafschap staat met 4 punten uit twee wedstrijden 5e, Almere staat met 3 punten een plek lager.