21.08.2014 15:16

Linssen kijkt uit naar duel met oude club VVV

Edwin Linssen (r.) vecht een duel uit met Fabian Serrarens (l.) tijdens De Graafschap - Almere City. (16-8-2014)
Edwin Linssen (r.) vecht een duel uit met Fabian Serrarens (l.) tijdens De Graafschap - Almere City. (16-8-2014)

Vrijdagavond staat voor De Graafschap het uitduel met VVV-Venlo op het programma. Voor Edwin Linssen een speciale wedstrijd. De aanvoerder van de 'Superboeren' is afkomstig uit de jeugdopleiding en stond er twee jaar onder contract.

"Altijd speciaal. Het is je club. Ik heb er inclusief de jeugd zeventien jaar gezeten en alles meegemaakt", aldus de middenvelder tegenover Omroep Gelderland. Linssen wordt volgende week 34, dus het is goed mogelijk dat hij vrijdagavond voor het laatst een wedstrijd speelt in De Koel.

"Het zou best kunnen zijn dat dit inderdaad mijn laatste wedstrijd is in De Koel. Je weet dat er een keer een eind aankomt", vervolgt de routinier zijn verhaal. "Ik wil in elk geval als lachende persoon daar weggaan morgen. Het gevoel waarop je er naartoe leeft, is toch een andere manier. Dat wordt me door de mensen in mijn omgeving ook wel duidelijk gemaakt."

Linssen is één van de weinige ervaren spelers bij De Graafschap. Desondanks wonnen de Achterhoekers afgelopen week met 3-0 van Almere City. "We zijn een team. Dat heeft de trainer ook duidelijk gemaakt in de pers. Op deze manier moeten we ook verder gaan, hoewel er ook nog wel eens een wedstrijd voorbij zal komen dat je zegt 'wat is dit nu weer.' Maar alles met elkaar kan het een heel mooi seizoen worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner