21.08.2014 15:49

Van Ewijk vrijdagavond wederom op de bank

Jerry van Ewijk brengt tijdens De Graafschap - Almere City de thuisploeg een kwartier voor tijd op voorsprong. (16-8-2014)
Jerry van Ewijk brengt tijdens De Graafschap - Almere City de thuisploeg een kwartier voor tijd op voorsprong. (16-8-2014)

De Graafschap-trainer Jan Vreman zal vrijdagavond tegen VVV-Venlo in dezelfde formatie starten als afgelopen zaterdag tegen Almere City. Jerry van Ewijk, die goed inviel, moet het dus doen met een plek op de bank.

De 'Superboeren' hebben vier punten uit twee punten gepakt. Vrijdagavond staat het uitduel met VVV op het programma, terwijl maandagavond De Graafschap het in eigen huis opneemt tegen degradant RKC Waalwijk. De Achterhoekers hebben veel talent, maar na maandagavond weet De Graafschap of het dit seizoen een rol van betekenis zal spelen.

Van Ewijk begint vrijdagavond in ieder geval op de bank. Hij viel afgelopen zaterdag in en bracht De Graafschap op voorsprong. "Hij pakt dat goed op", vertelt hoofdcoach Vreman aan Omroep Gelderland. "Jerry viel inderdaad goed in. En maandag was hij tegen Jong Sparta betrokken bij alle vier goals. Dat helpt natuurlijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner