22.09.2014 11:43

Philips: "Kan een mooi seizoen worden"

Guyon Philips heeft de bal tijdens FC Volendam - FC Den Bosch. (14-09-2014)
Guyon Philips heeft de bal tijdens FC Volendam - FC Den Bosch. (14-09-2014)

Guyon Philips speelt tijdens het huidige seizoen op huurbasis voor FC Volendam. De spits staat onder contract bij Go Ahead Eagles en werd vorig seizoen gehuurd door FC Oss.

De spits scoorde tegen RKC Waalwijk alweer zijn vierde treffer van het seizoen. "Het gaat lekker de afgelopen weken. Tegen RKC had ik één schot en dat was meteen een goal. Ik denk dat ik de kansen die ik krijg de laatste tijd goed benut", vertelt Philips op de clubwebsite van de Volendammers.

"Toen ik wegdraaide zag ik meteen dat de ruimte er lag. Ik wist meteen dat ik uit ging halen, daar moet je niet te lang over nadenken. En van zo'n afstand kan het ook wel", vervolgt de spits zijn verhaal. Philips had echter graag een tweede treffer gemaakt tegen RKC. Hij werd namelijk onderuit gehaald door doelman Arjan van Dijk. "Volgens mij was dat gewoon een strafschop. De bal was al weggehaald en die keeper haalt mij gewoon onderuit. Maar de scheidsrechter gaf aan dat het ongeluk was."

Volendam blijft bovenin meedraaien en Philips hoopt op een mooi seizoen. "De concurrenten hoeven maar één misstap te maken. Ons programma voor de komende weken is op papier in ieder geval minder zwaar dan wat we achter de rug hebben. Als we zo doorgaan, kan het een mooi seizoen worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner