27.10.2014 10:17

Ars: "Het moet beter, dat is wel duidelijk"

Sjoerd Ars bedankt het publiek na het competitieduel NEC Nijmegen - FC Oss. (26-10-2014)
Sjoerd Ars bedankt het publiek na het competitieduel NEC Nijmegen - FC Oss. (26-10-2014)

NEC Nijmegen won zondagmiddag met 3-1 van FC Oss. De Nijmegenaren zijn nog altijd de koploper in de Jupiler League, maar makkelijk was het niet tegen de bezoekers uit Oss.

"Wat we van vandaag moeten onthouden zijn de drie punten en de doelpunten", vertelt spits Sjoerd Ars aan Omroep Gelderland. "Het was weer een hele taaie zondag. De eerste helft was matig, we kwamen niet goed in ons spel. De simpele passes over tien meter kwamen al niet aan. We bleven ploeteren. Het lijkt bijna een soort terugkerend ritueel te worden dat we het de tweede helft af moeten maken."

De spits van NEC maakte zondag alweer zijn negende competitietreffer. "Ik was even bang dat de scheids zou fluiten, maar hij gaf voordeel. Daar deelde hij daarna zichzelf een schouderklopje voor. Lekker om 3-1 te maken, dat was de beslissing", vervolgt Ars, die weet dat het voetballend beter moet. "Het loopt al een aantal weken voetballend niet goed. Dan is het wel mooi om te zien dat we het met vechtlust en arbeid kunnen. Maar het moet beter, dat is wel duidelijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner