11.11.2014 16:22

Vlatko Lazić: "We kijken het per wedstrijd"

Vlatko Lazić aan de bal tijdens de Graafschap - Sparta Rotterdam in de Jupiler League. (09-11-14)
Vlatko Lazić aan de bal tijdens de Graafschap - Sparta Rotterdam in de Jupiler League. (09-11-14)

De Graafschap won zaterdagavond met 3-2 van Sparta Rotterdam. Vlatko Lazić speelde een uitstekende partij, was belangrijk met één assist en werd verkozen tot Man of the Match.

"Ja, ik zit lekker in mijn vel", vertelt de flankspeler op de clubsite van de 'Superboeren'. "Ik denk dat we de lijn van de vorige thuiswedstrijden hebben doorgetrokken. We tikten Sparta in de eerste helft van de mat. Hier en daar waren nog wel wat slordigheden die eruit moeten."

In de tweede helft werd het een stuk moeilijker. De Graafschap moest door met tien man. "Met tien man weet je dat het zwaarder wordt dan in de eerste helft. Zij gaan pompen met twee lange mensen voorin. Het publiek gaf ons heel veel kracht toen we met tien man kwamen te staan."

De Graafschap staat dankzij de overwinning op Sparta in de top vijf. "Dat is de plek waar we willen staan. Maar we kijken het per wedstrijd aan. Over twee weken spelen we tegen Fortuna en dan moeten we dit doortrekken", aldus Lazić, die werd verkozen tot Man of the Match. "Ik heb wel eens vaker van het veld afgelopen met gevoel dat ik het zou worden. Ik vind het mooi dat ik dat nu ben geworden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner