20.11.2014 19:20

Hammarby IF laat Nederlandse Timisela gaan

Michael Timisela (r.) blijft in het duel VVV-Venlo - FC Twente scherp op de bal. Nacer Chadli houdt de focus en balbezit. (06-05-2012)
Michael Timisela (r.) blijft in het duel VVV-Venlo - FC Twente scherp op de bal. Nacer Chadli houdt de focus en balbezit. (06-05-2012)

Michael Timisela kan op zoek naar een nieuwe club. De oud-voetballer van Ajax en VVV-Venlo heeft te horen gekregen dat Hammarby IF zijn contract niet gaat verlengen. Hierdoor is de verdediger over een maand transfervrij.

Timisela begon zijn carrière bij Ajax, maar de rechtsback kwam tot slechts vier wedstrijden in dienst van de Amsterdammers. Na zijn overstap naar VVV-Venlo ging het beter met de verdediger, maar na vijf seizoenen ging Timisela op zoek naar een nieuw avontuur.

Met het Zweedse Hammarby promoveerde Timisela dit seizoen als kampioen naar het hoogste niveau in Zweden, maar daar heeft de club hem dus niet meer nodig. "Ik had graag op het hoogste niveau voor Hammarby willen spelen. Ik ben teleurgesteld, maar zo gaat het in het voetbal."

Omdat in Zweden het seizoen niet in de voor Nederland normale maanden gespeeld wordt, loopt het contract van Timisela in december af. Waar de verdediger in het nieuwe jaar gaat voetballen is nog niet bekend.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner