23.11.2014 16:48

Gladon redt tien man Sparta Rotterdam

Scheidsrechter Edwin van de Graaf stuurt Pieter Nys met rood van het veld tijdens Sparta Rotterdam - FC Oss. (23-11-2014)

Paul Gladon heeft Sparta Rotterdam zondag een punt bezorgd in de thuiswedstrijd tegen FC Oss. De spits maakte in blessuretijd gelijk, nadat hij de Rotterdamse ploeg kort na rust al op voorsprong had gebracht (2-2). Justin Mathieu tekende voor beide doelpunten van Oss.

Sparta speelde ruim een helft met tien man na rood voor Pieter Nys. De Belgische middenvelder kreeg kort voor rust zijn tweede gele kaart. Met tien man kwam Sparta toch op voorsprong, maar Mathieu sloeg vervolgens twee keer toe op Het Kasteel. Gladon redde nog een punt voor de tien Spartanen.