24.11.2014 13:40

Gladon: "We zijn natuurlijk niet blij"

Paul Gladon (l.) viert de 1-0 tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - FC Oss. (23-11-2014)
Paul Gladon (l.) viert de 1-0 tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - FC Oss. (23-11-2014)

Sparta Rotterdam kwam zondagmiddag niet verder dan een gelijkspel tegen FC Oss (2-2). Paul Gladon redde in de blessuretijd een punt voor de Spartanen.

"Het is lekker dat je nog zo laat gelijk maakt, maar we zijn natuurlijk niet blij", vertelt de aanvaller aan RTV Rijnmond. "Je moet thuis natuurlijk gewoon winnen van FC Oss. Door de rode kaart van Pieter Nys en de scheidsrechter die tegen ons was werd het ons moeilijk gemaakt. Ik denk dat iedereen dat gezien heeft, want ik vond hem heel slecht. Ook voor de rode kaart nam hij rare beslissingen."

"We zeiden in de rust tegen elkaar dat we niet in zak en as moesten gaan zitten", vervolgt Gladon. "Alles was nog mogelijk. Dan is het mooi dat je op voorsprong komt, maar het is zonde dat hij dan aan de andere kant twee keer valt. Uiteindelijk blijven we strijden en voelt het als een ontsnapping dat we nog 2-2 maken. Toch heb ik geen verklaring voor de mindere wedstrijd vandaag. We spelen goed in oefenwedstrijden tegen Excelsior en Ajax, maar ik weet niet hoe het komt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner