01.12.2014 14:01

René Trost: "We hebben iets recht te zetten"

Roda JC-trainer René Trost ziet dat het niet goed is tijdens het competitieduel Roda JC - Almere City. (21-11-2014)
Roda JC-trainer René Trost ziet dat het niet goed is tijdens het competitieduel Roda JC - Almere City. (21-11-2014)

Maandagavond neemt Roda JC het in eigen huis op tegen FC Oss. René Trost wil revanche voor het vorige thuisduel, dat met 4-1 verloren ging van Almere City.

"FC Oss heb ik afgelopen week nog live aan het werk gezien. In die wedstrijd hebben ze Sparta in Rotterdam tot het uiterste gedwongen. Wil Boessen heeft van FC Oss een fris voetballend team gemaakt dat het positiespel goed beheerst. Achterin staat een blok van vijf verdedigend ingestelde spelers, daarvóór hebben jongens als Genaro Snijders, Justin Mathieu, Istvan Bakx en Jonathan Opoku met hun snelheid, beweeglijkheid en positiewisselingen veel vrijheid", aldus Trost op de clubsite van Roda JC. 

"In de wedstrijd tegen Sparta kon Wil Boessen het zich zelfs permitteren om topscorer Kevin van Veen buiten de basis te laten. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij ook vanavond vooral van onze eigen kracht zullen uitgaan. En na de offday in onze vorige thuiswedstrijd tegen Almere City hebben we ten opzichte van onze fantastische aanhang absoluut iets recht te zetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner