10.12.2014 15:22

Alireza: "Gewoon spelen zoals we altijd doen"

Alireza Jahanbakhsh overdenkt zijn zonden na het ontvangen van de rode kaart tijdens het competitieduel Telstar - NEC Nijmegen. (01-12-2014)
Alireza Jahanbakhsh overdenkt zijn zonden na het ontvangen van de rode kaart tijdens het competitieduel Telstar - NEC Nijmegen. (01-12-2014)

NEC Nijmegen gaat vrijdagavond op bezoek bij Roda JC Kerkrade. Alireza Jahanbakhsh - die er naar een schorsing weer bij is - weet wat er van NEC wordt verwacht.

"Winnen natuurlijk, dit is een hele belangrijke wedstrijd", vertelt de aanvaller aan Omroep Gelderland. "We staan er al goed voor en moeten het niet te moeilijk maken. Gewoon spelen zoals we dat altijd doen. We hebben ons goed voorbereid en zijn er klaar voor."

Jahanbakhsh miste onlangs de streekderby tegen Achilles'29. "De spelers hebben het geweldig gedaan en getoond dat ze een echt team zijn, dat niet afhankelijk is van één speler. Hier haalt iedereen vertrouwen uit. Maar voor mij was het moeilijk, ik wil zelf graag meedoen. Gelukkig ben ik nu weer terug."

De Iraniër denkt dat de druk vrijdagavond bij Roda JC ligt. "Ze staan nu tweede. Ze spelen thuis en moeten winnen. Ze hebben goede, ervaren spelers, ook nog een aantal van vorig jaar. Ze doen het goed, maar wij hebben ook een goede ploeg en gaan uiteraard spelen om te winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner