11.12.2014 10:34

Topscorer NEC wil 'tikkie' uitdelen aan Roda JC

Vrijdagavond gaat NEC Nijmegen op bezoek bij Roda JC Kerkrade. De nummer één tegen de nummer twee. Koploper NEC wil de Limburgse formatie een 'tikkie' uitdelen.

"Als je daar wint, zou het helemaal fantastisch zijn", vertelt de topscorer van de Jupiler League - Sjoerd Ars - aan Omroep Gelderland. "Dan delen we een 'tikkie' uit. Het belangrijkste is dat we alles geven zodat we voor de winterstop in een goede positie komen. Het is op papier wel de zwaarste uitwedstrijd die we krijgen. Makkelijk zal het niet worden, maar we halen de laatste weken goede resultaten en zijn beter in vorm. Zelf ga ik mijn best doen en hoop ik weer een hoofdrol te kunnen pakken."

Zowel NEC als Roda JC wil niets aan het toeval overlaten. Er werd daarom besloten getraind. "Het was inderdaad besloten. Er ligt natuurlijk wel een bepaalde druk op. Het is de nummer één tegen de nummer twee, de twee gedoodverfde favorieten voor het kampioenschap. Al wordt het vrijdag nog niet beslist wie er kampioen wordt. Helemaal fantastisch dat er duizend fans meegaan. Het stadion bij Roda zal goed gevuld zijn. Het zal qua ambiance in ieder geval ook een mooie wedstrijd worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner