11.12.2014 14:43

Van de Pavert: "Het wordt niet makkelijk"

Ted van de Pavert (l.) baalt na het missen van een grote kans tijdens het competitieduel De Graafschap - RKC Waalwijk. (25-08-2014)
Ted van de Pavert (l.) baalt na het missen van een grote kans tijdens het competitieduel De Graafschap - RKC Waalwijk. (25-08-2014)

De Graafschap gaat vrijdagavond op bezoek bij FC Eindhoven. De 'Superboeren' kunnen in Eindhoven eindelijk weer een beroep doen op Ted van de Pavert.

De mandekker was bijna twee maanden uit de roulatie met een hersenschudding. "Het is nu belangrijk dat ik de vorm van het begin weer snel oppak. We spelen nog drie belangrijke en mooie wedstrijden", vertelt Van de Pavert aan Omroep Gelderland. Maandag speelde hij een helftje bij de beloften. "Ik heb geen reactie gehad en de hele week ook weer goed kunnen trainen. Ook in die wedstrijd tegen Jong PEC Zwolle ging het persoonlijk goed."

De verdediger weet dat De Graafschap een zware kluif zal hebben aan FC Eindhoven. "Het wordt niet makkelijk. Ze staan niet voor niets zo hoog. FC Eindhoven is een goed voetballende ploeg. We willen in de competitie nog zes punten halen voor de winterstop, dat is de doelstelling", aldus Van de Pavert, die merkt dat de supporters langzamerhand weer naar het stadion komen. "De sfeer in de groep is het hele jaar al goed, maar je merkt nu ook dat de fans weer vaker met plezier naar De Vijverberg komen. Zelfs toen we verloren van Roda JC, hoorde je het applaus. Dat was lang geleden en het is mooi dat het weer een beetje terug is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner