11.12.2014 15:36

Vermeij krijgt nieuwe rol tegen FC Eindhoven

Jan Vreman observeert zijn team de Graafschap in de wedstrijd tegen jong FC Twente in de Jupiler League. (06-12-14)
Jan Vreman observeert zijn team de Graafschap in de wedstrijd tegen jong FC Twente in de Jupiler League. (06-12-14)

Vincent Vermeij krijgt vrijdagavond tijdens het competitieduel van De Graafschap tegen FC Eindhoven zoals gebruikelijk een basisplaats. De spits krijgt echter wel een andere rol van De Graafschap-trainer Jan Vreman.

Santy Hulst heeft een liesblessure opgelopen en zal niet starten in Eindhoven. Vreman geeft daardoor de voorkeur aan Vermeij als aanvallende middenvelder. "Santy heeft wat last en wij denken dat Vincent dit ook kan. Het is wel eens meer gebeurd dat hij onder de twee spitsen speelde, maar het moet blijken hoe hij dat weer gaat invullen", aldus Vreman tegenover Omroep Gelderland. 

Vreman ziet kansen tegen het sterke Eindhoven. "Eindhoven heeft een goed elftal, maar vanaf de tweede helft bij Volendam zijn we nergens meer weggespeeld vind ik. Ik zie ook zeker kansen om morgen van Eindhoven te winnen", aldus Vreman, die weer kan beschikken over Van de Pavert. "We nemen geen risico. Hij heeft inmiddels weer drie weken volop kunnen meetrainen en sinds maandag ook een halve wedstrijd in de benen. Daarvan was hij wel vermoeid, maar we denken dat het weer kan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner