30.12.2014 19:26

Update: Reiziger aan de slag als assistent

Micheal Reiziger als assistent van Oranje onder 17 voor de wedstrijd tegen Servië. (22-10-14)
Micheal Reiziger als assistent van Oranje onder 17 voor de wedstrijd tegen Servië. (22-10-14)

Alex Pastoor wordt per 1 januari trainer van Sparta Rotterdam. Het huidige trainersduo zal hoogstwaarschijnlijk vertrekken, waardoor er ruimte is voor een nieuwe assistent.

Michael Reiziger is momenteel trainer van Sparta B1. Zijn naam wordt genoemd als assistent-trainer van Pastoor. De voormalig speler van onder meer Ajax en FC Barcelona ziet dat wel zitten. "Natuurlijk sta ik er open voor om assistent te worden. Als het gebeurt, dan is het een grote stap vooruit", vertelt Reiziger aan Voetbal International.

"Ik sta midden in de club en hoor veel. Sparta is nog bezig met de invulling van de staf. De hoofdtrainer is er nu", aldus Reiziger, die een carrière als trainer ziet zitten. "Maar het is moeilijk te plannen in het voetbal."

Update 30 december 2014, 19:26:33 - Reiziger als assistent aan de slag

Michael Reiziger gaat aan de slag als assistent-trainer bij Sparta Rotterdam. Dat heeft de club via de officiële kanalen bekendgemaakt. De oud-international heeft een contract voor anderhalf jaar getekend en gaat samenwerken met hoofdtrainer Alex Pastoor. Reiziger was sinds de zomer van 2013 al werkzaam als jeugdtrainer bij de Rotterdamse club.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner