22.12.2014 14:07

"Moeten op bepaalde momenten slimmer zijn"

Vincent Vermeij baalt na afloop van FC Eindhoven - De Graafschap (4-3) (12-12-2014).
Vincent Vermeij baalt na afloop van FC Eindhoven - De Graafschap (4-3) (12-12-2014).

De Graafschap sloot afgelopen weekend de eerste seizoenshelft in mineur af. Vincent Vermeij denkt dat het tijdens de tweede seizoenshelft alleen maar beter kan gaan.

"We draaien een redelijke eerste seizoenshelft", blikt de spits op de clubsite van de Doetinchemmers terug op de eerste seizoenshelft. "We wisten dat we een onervaren team hebben en dat we het lastig zouden gaan krijgen. We spelen met een jong team leuk en strijdlustig voetbal, alleen jammer dat het resultaat soms uitblijft. Sommige wedstrijden die we moeten winnen, winnen we niet. Kijk naar Fortuna Sittard uit en RKC Waalwijk thuis. En tegen de topploegen uit de Jupiler League spelen we juist goed en leuk voetbal maar pakken we geen punten."

Vermeij ziet wel een verbetering in vergelijking tot vorig seizoen. "We spelen leuker en beter voetbal dan vorig seizoen. En persoonlijk gaat het met mij ook goed, ik scoor de laatste tijd weer regelmatig en dat is altijd fijn. Jammer dat de laatste wedstrijden weer wat tegen zitten", aldus de spits, die verwacht dat De Graafschap tijdens de tweede seizoenshelft meer punten gaat pakken. "Ik verwacht dat we betere resultaten gaan halen. Tegen de topclubs moeten we ook punten gaan pakken. We moeten op bepaalde momenten slimmer zijn dan de afgelopen wedstrijden. Als we net zo spelen als de goede momenten tegen FC Twente, moeten we ook van die clubs kunnen winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner