24.12.2014 11:49

Pröpper: "We willen bovenin eindigen"

Robin Pröpper kon tijdens de eerste seizoenshelft steevast rekenen op een basisplaats bij De Graafschap. De verdediger hoopt het seizoen bovenin te eindigen.

"Bij vlagen spelen we voetballend best sterk", vertelt Pröpper op de clubsite van De Graafschap. "Er waren een aantal pechmomenten tijdens de eerste competitiehelft waardoor we wat punten hebben laten liggen, zoals rode kaarten, makkelijk weggegeven tegengoals en dat we moeilijk scoorden aan het begin van het seizoen. In het veldspel kunnen we nog beter worden, maar daar zijn we mee bezig dat is een proces waar we als team aan werken."

Pröpper denkt dat het tijdens de tweede seizoenshelft alleen maar beter kan gaan. "Binnen het team heerst een goed gevoel, we maken elkaar beter en dat is erg belangrijk. We merken dat de binding met de supporters steeds beter wordt. Die positieve sfeer is een soort interactie tussen tribune en veld voor ons", aldus Pröpper, die hoge verwachtingen heeft. "We moeten meer punten gaan pakken met het spel dat we regelmatig laten zien. We moeten in ons spel nog vaster worden, de goede momenten langer vasthouden. Ons uiteindelijke doel is om in de bovenste regionen te eindigen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner