30.12.2014 20:12

Hölscher: "Ik moet in de spiegel kijken"

Voor Tim Hölscher is het avontuur bij het Duitse Chemnitzer FC desastreus verlopen. De jonge speler keert binnenkort weer terug bij FC Twente. Op de website van zijn management, Sport Promotion, vertelt Hölscher over zijn periode bij Chemnitzer FC.

"Het is teleurstellend zoals het allemaal gelopen is", vertelt de negentienjarige Duitser. "Ik heb de afgelopen zomer goede gesprekken gehad met de trainer en alles zag er ook goed uit. De club was ambitieus en ik was helemaal overtuigd van de plannen die zij hadden. Een paar andere opties, die er ook goed uitzagen heb ik daarom toen afgezegd voor Chemnitz."

Hölscher kreeg maar weinig speeltijd bij de club die uitkomt in de derde Bundesliga. "Dat zat hem vooral in de manier van spelen en de plannen van de trainer", vertelt de middenvelder annex aanvaller. "Maar goed, het heeft geen zin om er lang bij stil te blijven staan. Ik moet in de spiegel kijken, verder gaan en een punt zetten achter mijn periode bij Chemnitz. Ik ben blij met het vertrouwen van Twente en ik hoop mezelf de komende maanden te kunnen bewijzen en me terug te knokken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner