31.01.2015 15:45

PEC Zwolle zet streep door terugkeer Necid

Na een lange periode van onzekerheid heeft PEC Zwolle zelf een einde gemaakt aan de onduidelijkheid. De club hoopte op een terugkeer van Tomáš Necid, maar na lang wachten is door die optie een streep gezet.

Necid speelde het afgelopen half jaar voor PEC Zwolle en in negentien duels kwam de spits maar liefst tien keer tot scoren. Goede cijfers voor in elke competitie en dus hoopte de formatie uit Zwolle langer gebruik te kunnen maken van Necid, maar werkgever CSKA Moskou zag dat niet zitten.

De Russen beseffen dat Necid over een aflopend contract beschikt en hopen de aanvalsleider te verkopen in de winterstop. Diverse geruchten uit Italië kwamen overwaaien, maar een definitieve overeenkomst werd nooit officieel gemaakt. Ondertussen bleef PEC Zwolle maar hopen.

"We willen graag de regie hebben en op de situatie rond Necid heb ik geen invloed", beseft technisch directeur Gerard Nijkamp zich nu. "We hebben het heel lang laten doorsudderen, maar op een gegeven moment kreeg ik de indruk dat de kans op slagen minimaal werd en dan moet je overschakelen op plan B", bevestigt de beleidsbepaler aan RTV Oost.

Plan B lijkt een tijdelijke overeenkomst met AZ te zijn.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner