03.02.2015 09:08

Jans over spits: "We hebben echt geluk gehad"

Tomáš Necid (m.) van PEC Zwolle duelleert met Joost van Aken (l.) van sc Heerenveen. Op de voorgrond kijkt Morten Thorsby toe. (26-10-2014)
Tomáš Necid (m.) van PEC Zwolle duelleert met Joost van Aken (l.) van sc Heerenveen. Op de voorgrond kijkt Morten Thorsby toe. (26-10-2014)

PEC Zwolle hield eigenlijk geen rekening met een terugkeer van Tomáš Necid. De Tsjechische spits werd echter toch nog voor het verstrijken van de transferdeadline aan de selectie toegevoegd.

"Wij hebben écht geluk gehad", vertelt PEC Zwolle-trainer Ron Jans aan De Telegraaf. "Sinds donderdag of vrijdag hadden we zoiets van: dit lukt niet meer. We hadden er altijd op gehoopt, maar waren eigenlijk geen partij. Hij was al medisch gekeurd bij Chievo Verona, maar Tomáš heeft nog een voetblessure, die hij opliep in zijn laatste wedstrijd voor ons tegen Cambuur."

"Chievo had in degradatiestrijd een spits nodig die er gelijk staat", vervolgt de oefenmeester zijn verhaal. "Hij heeft hier ook nog zeker drie weken de tijd nodig om wedstrijdfit te worden. Maar in maart, april en mei, daar gebeurt het allemaal. Dit is goed nieuws." Nadat zijn transfer naar Chievo in het water liep werd zijn contract door CSKA Moskou ontbonden. Necid tekende een contract tot het einde van het seizoen bij PEC Zwolle.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner