04.02.2015 15:02

Breinburg onzeker voor duel met Fortuna

Gregor Breinburg (l.) in actie op trainingskamp met zijn team NEC Nijmegen met ploeggenoot Bahnou Diarra (r.) (06-01-2015)
Gregor Breinburg (l.) in actie op trainingskamp met zijn team NEC Nijmegen met ploeggenoot Bahnou Diarra (r.) (06-01-2015)

Gregor Breinburg is dit seizoen één van de sterkhouders van NEC Nijmegen. De Nijmegenaren gaan vrijdagavond op bezoek bij Fortuna Sittard, maar moeten het mogelijk doen zonder de middenvelder.

"Ik heb last van mijn de binnenband van mijn knie, die is licht opgerekt", vertelt Breinburg, die afgelopen zomer transfervrij overkwam van De Graafschap, aan Omroep Gelderland. "Ik heb een paar dagen binnen getraind en vandaag weer voor het eerst buiten. Morgen zien hoe de reactie is. De fysio's zijn druk bezig om mij klaar te stomen, we zien wel of ik het haal."

NEC heeft inmiddels een flinke voorsprong opgebouwd. De supporters maken zich al klaar voor het kampioenschap, maar de spelers lopen niet te hard van stapel. "Dat doen we zelf niet, maar hoe eerder hoe beter. We kijken vooral naar onszelf en niet maar naar onze tegenstanders. Het ligt in onze eigen handen. We zijn gefocust en willen elke wedstrijd winnen. Er mag geen verslapping komen in het elftal en dat gebeurt ook niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner