04.02.2015 17:59

Boulahrouz logische vervanger Wilkshire

Khalid Boulahrouz (r.) krijgt geel van scheidsrechter Pol van Boekel (l.) tijdens het competitieduel Excelsior - Feyenoord. (06-12-2014)
Khalid Boulahrouz (r.) krijgt geel van scheidsrechter Pol van Boekel (l.) tijdens het competitieduel Excelsior - Feyenoord. (06-12-2014)

Om half zeven woensdagavond start het duel tussen sc Heerenveen en Feyenoord. De opstellingen van beide elftallen kennen weinig verrassingen. Heerenveen-trainer Dwight Lodeweges verklapte eerder deze week namelijk al het een en ander over zijn opstelling.

Kenneth Otigba keert bij de Friezen terug in de basis. Hij was tegen FC Dordrecht nog reserve omdat hij te laat was gekomen. Zijn basisplaats gaat ten koste van Doke Schmidt. Ook Mark Uth maakt zijn rentree in de basis. Tegen FC Dordrecht moest hij vanwege een schorsing nog verstek laten gaan. Nieuwelingen Lerin Duarte en Henk Veerman starten op de bank.

De opstelling van de Rotterdammers kent eigenlijk geen verrassingen. Luke Wilkshire viel in het treffen met ADO Den Haag uit met een hamstringblessure en kan tegen Heerenveen niet spelen. Zijn logische vervanger is Khalid Boulahrouz. Voor de rest begint Fred Rutten met dezelfde spelers als het afgelopen weekend tegen ADO.

De wedstrijd is  hier live te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner