06.02.2015 13:48

De Graafschap-back: "Hoop dat het doorgaat"

Caner Çavlan schiet raak tijdens het competitieduel De Graafschap - Jong FC Twente. (06-12-2014)
Caner Çavlan schiet raak tijdens het competitieduel De Graafschap - Jong FC Twente. (06-12-2014)

Vrijdagavond neemt De Graafschap het in eigen huis op tegen VVV-Venlo. In aanloop naar die wedstrijd trainde De Graafschap in Aalten bij AZSV. Caner Çavlan denkt dat - ondanks de sneeuw - de wedstrijd zal doorgaan.

"Het is fris nu, maar we kunnen hier in Aalten goed trainen. De Vijverberg is aardig wit, maar ze zullen het veld wel weer goed schoonmaken", vertelt de linksback aan Omroep Gelderland. "En dan gaat de wedstrijd gewoon door, denk ik. Afgelopen weekend was het veld nog niet zo hard. Ik hoop dat het doorgaat tegen VVV. Als we winnen, dan doen we goede zaken."

Çavlan had zichzelf flink ingepakt tijdens de training. De verdediger annex middenvelder moest vorige week - bijna - een wedstrijd missen wegens ziekte. "Ja, je moet goed ingepakt zijn. Ik had vorige week nog griep en zou een wedstrijd missen, maar die werd gelukkig afgelast." Çavlan hoefde het uitduel met Telstar uiteindelijk niet te missen wegens die afgelasting.

De aanvallende linksback denkt voorlopig niet aan een vertrek uit de Achterhoek. "Het voelt fijn om nu belangrijk te zijn voor mijn club", vervolgt Çavlan zijn verhaal. "Ik ben hier geboren en getogen, dus dit is een droom die uitkomt. Ik wil hier nog vele jaren spelen. Ik heb het naar mijn zin hier."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner