06.02.2015 20:52

Volendam - Jong Ajax hervat na lichtuitval

Het KRAS Stadion van FC Volendam ligt er witjes bij. Het sneeuwt, maar FC Volendam - Sparta gaat wel gewoon door. (30-01-2015)

In de Jupiler League gebeuren genoeg bijzondere dingen, maar de fans in Volendam maakte bij het competitieduel FC Volendam - Jong Ajax weer wat nieuws mee. Het licht in het Kras Stadion viel in de eerste helft volledig uit.

Via Twitter kwamen de eerste berichten snel binnen. Op het moment dat het licht uitviel stond Jong Ajax al op een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Robert Murić. In heel Volendam is de stroom inmiddels uitgevallen. Bij de wedstrijd tussen FC Volendam en Jong Ajax wachten ze maximaal een half uur op beter nieuws, anders wordt de wedstrijd gestaakt.

Update: 06-02-2015 20:52:

De wedstrijd FC Volendam - Jong Ajax heeft een half uur stilgelegen nadat de stroom in het Kras Stadion in Volendam uitviel. De storing werd op tijd verholpen, waarna beide ploegen weer aan de nieuwe aftrap verschenen. Het stond 0-1 in het voordeel van Jong Ajax toen in de elfde minuut het licht uitviel.