08.02.2015 14:09

Willem II wijzigt voorhoede tegen Heracles

Jurgen Streppel geeft zijn tactische oplossingen verbaal door aan zijn manschappen tijdens FC Twente - Willem II. (21-12-2014)
Jurgen Streppel geeft zijn tactische oplossingen verbaal door aan zijn manschappen tijdens FC Twente - Willem II. (21-12-2014)

Een verrassende wijziging in de opstelling bij Willem II vanmiddag. Lange tijd kreeg Ben Sahar in de aanval de voorkeur boven Jerson Cabral, maar voor de wedstrijd tegen Heracles heeft trainer Jurgen Streppel (foto) besloten om de rollen om te draaien.

Sahar scoorde voor het laatst op 28 november, toen Willem II met 4-0 won bij FC Dordrecht. Het uitblijven van doelpunten was voor Streppel blijkbaar de reden om Cabral nu eens een kans te geven. Daarnaast keert Mitchell Dijks terug van een schorsing, wat betekent dat Jonas Heymans weer genoegen moet nemen met een plaats op de bank.

Hoewel de laatste overwinning van Heracles Almelo dateert van 7 december, voert John Stegeman geen wijzigingen door. Hij start vandaag met dezelfde elf spelers als afgelopen donderdag tegen FC Groningen. Toen werd met 2-2 gelijkgespeeld in het eigen Polman stadion.

Volg de wedstrijd vanaf 14.30 uur LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner