09.02.2015 16:12

Ajax neemt duel met Achilles'29 serieus

Robin Pröpper (r.) vliegt richting de bal tijdens het competitieduel Jong Ajax - De Graafschap. (20-12-2014)
Robin Pröpper (r.) vliegt richting de bal tijdens het competitieduel Jong Ajax - De Graafschap. (20-12-2014)

Jong Ajax neemt het maandagavond in eigen huis op tegen Achilles’29. De Amsterdammers staan vijf plaatsen hoger op de ranglijst, maar toch waakt Jong Ajax-trainer Andries Ulderink voor onderschatting tegen de semi-profs van Achilles.

"Zij hebben vijf keer achter elkaar niet verloren", vertelt de oefenmeester aan RTV Noord-Holland. Lastig team om te verslaan." Het duel van Achilles werd vrijdagavond afgelast. Ajax moest daarentegen gewoon in actie komen. "Zij zijn nu uitgerust. De wedstrijden zijn zo kort op elkaar. Wedstrijdritme verlies je niet als je één wedstrijd niet hebt gespeeld. Ik ga ervan uit dat wij weer volledig hersteld zijn van die wedstrijd tegen Volendam."

"Wij hebben een goede week achter de rug en hebben goed kunnen trainen. De weken daarvoor was het allemaal wat rommelig", zegt Ulderink. "Het zal vrijdagavond moeten uitwijzen of wij wat stabieler aan het worden zijn", aldus Ulderink, die de beschikking heeft over een fitte selectie. "Wij hebben geen blessures opgelopen. De selectie is fit. Wij kijken uit naar de wedstrijd tegen Achilles." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner