11.02.2015 12:31

Clubs sparen NAC: "Wij vinden het wel goed"

Miloš Zukanović (l.) van NAC Breda komt in het veld voor Guyon Fernandez (r.) en maakt zijn debuut tegen Willem II. (25-01-2015)
Miloš Zukanović (l.) van NAC Breda komt in het veld voor Guyon Fernandez (r.) en maakt zijn debuut tegen Willem II. (25-01-2015)

Verdere ellende blijft NAC Breda bespaard. De Bredanaars zijn in de problemen gekomen door de niet speelgerechtigde Miloš Zukanović. Wedstrijden tegen Excelsior, Willem II en PSV zouden daardoor volgens de regels overgespeeld mogen worden. De betrokken clubs zien daar echter van af.

PSV heeft daar sowieso geen oren naar, want de Eindhovenaren wonnen met 0-2 in Breda ondanks dat Zukanović een aantal minuten meedeed. De Servische aanvaller deed ook een paar minuten mee tegen Excelsior en Willem II. Deze duels eindigden onbeslist: 0-0. 

Maar zowel Excelsior als Willem II voelt er niets voor om de wedstrijd over te spelen. "We wachten de officiële brief af van de KNVB, maar het heeft niet onze voorkeur. Laat het maar zo", zegt directeur Ferry de Haan tegen de NOS. Willem II sluit zich aan bij deze woorden. "Wij vinden het wel goed zo", aldus een woordvoerder van de Tilburgers.

Mogelijk krijgt NAC nog wel te maken met puntenaftrek.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner