15.02.2015 10:32

'Fortes keert terug naar de Jupiler League'

Nathaniël Will (r.) ontfutselt Alvin Fortes (l.) de bal tijdens De Graafschap - RKC Waalwijk. (25-08-2014)
Nathaniël Will (r.) ontfutselt Alvin Fortes (l.) de bal tijdens De Graafschap - RKC Waalwijk. (25-08-2014)

Na een mislukt avontuur bij Vitesse keert Alvin Fortes hoogstwaarschijnlijk terug in de Jupiler League. De aanvaller vertrok in januari bij RKC Waalwijk voor een avontuur in Arnhem, maar daar slaagde hij niet. Sparta lijkt de nieuwe club van Fortes te worden.

"Er was geen goede klik tussen mij en de club Vitesse. Ik wil de club wel bedanken voor de kans die ik er kreeg", stelt het talent tegenover VoetbalPrimeur. De Arnhemmers stalden Fortes in het beloftenelftal, maar daar kon Fortes zijn draai niet vinden. Na een maand vertrok hij al en sindsdien is hij transfervrij. De gesprekken met nieuwe clubs zijn echter al gaande.

"Ik heb recent samen met mijn zaakwaarnemer Gregg Gorre gesproken met Leo Beenhakker, de technisch directeur van Sparta, om daar aan te sluiten. Als alles goed gaat kan ik vanaf volgende week meetrainen met de selectie van deze club. Ik denk dat Sparta de meest geschikte club voor mij is."

Omdat Fortes nu transfervrij is, kan Sparta hem ook buiten de transferperiode inlijven. Fortes speelde elf wedstrijden in het eerste elftal van RKC Waalwijk voordat hij vertrok naar Vitesse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner