15.02.2015 13:40

Fransman is zondag de spits bij FC Utrecht

Sébastian Haller loopt teleurgesteld van het veld in Utrecht af nadat FC Utrecht met 1-2 heeft verloren van sc Heerenveen. (18-01-2015)
Sébastian Haller loopt teleurgesteld van het veld in Utrecht af nadat FC Utrecht met 1-2 heeft verloren van sc Heerenveen. (18-01-2015)

Coach Rob Alflen van FC Utrecht heeft twee wijzigingen in de basiself doorgevoerd ten opzichte van vorige week. Allereerst wordt de geschorste Ramon Leeuwin vervangen door Christian Kum. Dat betekent voor Gevero Markiet een plaats in het centrum van de verdediging. De tweede wijziging is die van Sébastien Haller in plaats van Rubio Rubin. Laatstgenoemde viel afgelopen wedstrijd tegen waardoor Fransman Haller de voorkeur krijgt in de spitspositie.

Bij de bezoekers uit Dordrecht keert Filip Kurto terug onder de lat. De Poolse doelman miste twee wedstrijden vanwege een schouderblessure en werd vervangen door Robert te Loeke. In de Galgenwaard mag Kurto echter weer vanaf de start beginnen. De overige tien spelers zijn dezelfde als de opstelling tegen ADO Den Haag (0-0). Coach Ernie Brandts beschikt, met uitzondering van Giovanni Korte, over een fitte selectie.

Het duel tussen FC Utrecht en FC Dordrecht staat onder leiding van scheidsrechter Reinold Wiedemeijer en zijn assistenten Roger Geutjes en Erik Kleinjan.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner