23.02.2015 22:31

Jong PSV geeft kleine voorsprong uit handen

Rick Stuy van den Herik (l.) wil tijdens Jong PSV - FC Oss langs Aleksandar Boljević komen, maar de Montenegrijn zet een blok. (23-02-2015)

Vlak voor rust kwam Jong PSV nog op een voorsprong tegen FC Oss, maar in de tweede helft herstelde de uitploeg de schade. In Eindhoven eindigde wedstrijd tussen de beloften en FC Oss in een 1-3 overwinning.

Marcel Ritzmaier, die maar niet weet door te drukken in het eerste elftal van PSV, maakte vlak voor rust met een droge knal de 1-0. FC Oss kwam goed uit de kleedkamer en kwam via Istvan Bakx en Renato Sanusi al binnen zeven minuten op de eerste voorsprong van de avond.

Na een voorzet vanaf links maakte Johnathan Opoku aan alle onzekerheid een einde door twintig minuten voor tijd de 1-3 achter doelman Jesse Bertrams te rammen. Door de overwinning kruipt FC Oss naar de achtste plaats met veertig punten.

Er zijn echter vier andere ploegen met veertig punten. De Graafschap, Almere City, Jong Ajax en VVV-Venlo sprokkelden dit puntenaantal ook bij elkaar in 26 wedstrijden.