01.03.2015 13:58

Feyenoord begint met Te Vrede en Boëtius

Mitchell te Vrede is blij met de 1-0 tijdens Feyenoord - Zorya Lugansk. (28-8-2014)
Mitchell te Vrede is blij met de 1-0 tijdens Feyenoord - Zorya Lugansk. (28-8-2014)

In Utrecht start Feyenoord zondagmiddag met Jean-Paul Boëtius en Mitchell te Vrede voorin. Elvis Manu begint op de bank. Khalid Boulahrouz heeft last van zijn knie en ontbreekt daarom in de selectie van Feyenoord. Bij FC Utrecht heeft Danny Verbeek voor het eerst een basisplaats.

Fred Rutten heeft zijn opstelling flink, soms noodgedwongen, gewijzigd ten opzichte van het Eredivisieduel met Excelsior. Zo start Sven van Beek zondagmiddag in de basis en ontbreekt Boulahrouz in de verdediging van de Rotterdammers. Op het middenveld begint Rutten met de gebruikelijke namen. Voorin heeft hij wel enkele wijzigingen doorgevoerd. Tegen Excelsior startte Boëtius in de basis en dat is tegen FC Utrecht ook het geval. Hij wordt voorin vergezeld door Mitchell te Vrede, die de geblesseerde Colin Kâzım-Richards vervangt, en Jens Toornstra. Tijdens de Rotterdamse stadsderby begon Toornstra nog op de bank. Tegen AS Roma speelde hij donderdag wel de volle negentig minuten.

Robby Alflen heeft voorin een basisplaats ingeruimd voor Danny Verbeek. Alflen was erg tevreden over de invalbeurt van de aanvaller afgelopen weekend tegen Heracles Almelo en beloont hem nu dus met een plek in de basiself. Dat gaat ten koste van Tommy Oar die op de bank begint. Op het Utrechtse middenveld start, net als tegen Heracles Almelo, Sofyan Amrabat. Hij vervangt de geschorste Yassin Ayoub. Aanvoerder Willem Janssen keert terug van een schorsing en staat vanaf minuut een op het veld tegen Feyenoord.

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord is  hier  live te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner